راه های مهاجرت به استرالیا

راه های مهاجرت به استرالیا

 

در این قسمت راه های مهاجرت به استرالیا شرح داده خواهند شد . موسسه حقوقی سفیران ایرانیان ارائه دهنده صادقانه ترین و جامع ترین اطلاعات ، مشاوره ها و خدمات مهاجرتی به شما عزیزان می باشد .

 

راه های مهاجرت به استرالیا
was of Immigration to Australia

طرح کارفرمایان استرالیایی در انتخاب نیروی متخصص

download (2)

این طرح، ویزای اقامت دائم برای نیروی کار متخصص است که به متقاضیان امکان می دهد در سه مقوله زیر مشغول به کار شوند :

  • اقامت موقت در استرالیا (به افرادی اختصاص داده می شود که به مدت دو سال با ویزای نوع 457 برای یک کارفرمای معتبر در استرالیا کار کرده اند)
  • ورود مستقیم (مختص به افرادی است که قبلا به صورت قانونی برای مدت کوتاهی در استرالیا کار کرده اند)
  • قرارداد کاری (برای افرادی است که با یک کارفرمای معتبر در استرالیا قرارداد کاری داشته باشند)

شرایط لازم

متقاضیان  در صورتی می توانند ویزای خود را دریافت نمایند که :

  • از سوی کارفرمای استرالیایی مورد تایید برای کار در نظر گرفته شده باشند
  • سن کمتر از 50 سال داشته باشند
  • از مهارت های زبان انگلیسی، شرایط مورد نیاز، و تخصص در زمینه ای خاص برخوردار باشند
  • در مقوله ای که در آن نامزد شده اید، درخواست داده باشید

شرایطی که گفته شد بخشی از طرح ویزای اقامت دائم در استرالیا است، و متقاضیان می توانند در داخل یا خارج از استرالیا درخواست داشته باشند. متقاضیان باید ویزای حقیقی و یا دیگر ویزاهای معتبر A ، B ، و یا C داشته باشند.

اقداملات لازم پیش از ارایه درخواست

متقاضیان تنها هنگامی می توانند برای دریافت ویزا اقدام کنند که از سوی کارفرمایان در استرالیا دعوت شده باشند. کارفرمایان استرالیا و دولت های منطقه ای و ایالتی استرالیا پس از بررسی جزییات اطلاعات مربوط به سوابق و پرونده کاری متقاضیان نسبت به انتخاب آن ها به عنوان نیروی کار متخصص تصمیم گیری می کنند.

در ادامه بررسی راه های مهاجرت به استرالیا به نکات زیر میپردازیم .

ویزای اقامت از طرف حامیان و کارفرمایان منطقه ای در استرالیا

این ویزای اقامت به صورت دائمی بوده و برای نیروی کار متخصصی است که در مناطق استرالیا مشغول به کار می شوند و به سه شکل اقامت موقت، ورود مستقیم، و انجام توافق به این مهم دست می یابند.

راه های مهاجرت به استرالیا

شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا

از این طریق :

در صورتی موفق به اخذ این ویزا خواهید شد که:

یکی از کافرمایان معتبر در استرالیا شما را تایید کرده باشد

سن شما کمتر از 50 سال باشد، مگر آن که شرایط استثنایی وجود داشته یاشد

توانایی های زبانی، کاری، و استعدادهای دیگر را دارا باشید

این نوع ویزا مختص به کسانی است که به کار در مناطق مشخصی در استرالیا علاقه مند باشند و برای اخذ این ویزا دو گام مهم پیش رو دارید. نخست این که از سرف کارفرمایان معتبر استرالیا مورد تایید واقع شوید؛ و دوم آن که بر اساس قوانین ایالتی و فدرال استرالیا برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

شما عزیزان باید توجه داشته باشید که برای انجام تمامی این مراحل به تجربه و تخصص کافینیاز خواهید داشت. وکلا و مشاوران موسسه حقوقی سفیران ایرانیان در این زمینه تجربه بسیاری در اختیار داشته و تاکنون افراد زیادی را به صورت قانونی به استرالیا و دیگر کشورهای جهان اعزام کرده اند.

 

 

for more information click here

این مطلب را نیز ببینید

images

دوره های زبان انگلیسی در سوئد بهار 2018

دوره های زبان انگلیسی در سوئد بهار 2018 علاقه مندان به تحصیل در سوئد و هم چنین مهاجرت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *