سرمایه گذاری در سوئد

سرمایه گذاری در سوئد

عزیزان در این قسمت با توجه به علاقه روز افزون شما به مهاجرت به سوئد و همچنین سرمایه گذاری در سوئد به بررسی شرایط این امر می پردازیم. امید است قادر به جلب رضایت شما هموطنان بوده باشیم . پیش از هر چیز باید دانست کشور سوئد در ناحیه شمالی اروپا یعنی منطقه اسکاندیناوی قرار داشته و نظام حکومتی سوسیالیسیتی برخوردار است . سوئد در لیست کشورهای اتحادیه اروپا و بالطبع ناحیه شینگن نیز قرار دارد . بنابراین با اخذ اقامت سوئد و دریافت پاسپورت سوئد قادر خواهید بود به تمامی کشورهای حوزه شینگن سفر داشته باشید . در رابطه با انگلستان و سوئیس نیز که جزو شینگن نمی باشند باید گفت افرادی که دارای اقامت سوئد و یا پاسپورت سوئد می باشند بر اساس توافقات بین این کشورها می توانند به راحتی به انگلستان و سوئیس سفر داشته باشند . سوئدی ها می توانند سالیانه 3 ماه بدون نیاز  به ویزا به کشورهای کانادا و امریکا نیز  سفر کرده و در این کشورها اقامت داشته باشند .

3

شما عزیزان علاقه مند به مهاجرت به سوئد می توانید از طرق مختلفی وارد این کشور شده و  اخذ اقامت اروپا خود را تجربه کنید . همانطور که می دانید یکی از این  طرق ، مهاجرت تحصیلی به سوئد  می باشد .  یکی دیگر از راه های ورود به سوئد  ،  مهاجرت از طریق سرمایه گذاری می باشد .  در این روش باید ابتدا اقدام به ثبت شرکت در سوئد بنمایید .  حال اینکه موضوع شرکت چه چیزی خواهد بود بستگی به علاقه و تجربه کاری شما دارد . شما باید ثابت نمایید که در 5 سال گذشته 2 سال در حرفه مورد نظر  فعالیت داشته اید و اینکه تحصیلاتتان نیز در زمینه مربوطه بوده است ( البته ارائه مدرک تحصیلی دانشگاهیی الزامی نمی باشد اما امکان موفقیت را افزایش میدهد . )

 

 

ثبت شرکت در سوئد

حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت در سوئد چیزی در حدود 150.000 دلار (600.000 کرون سوئد ) ، می باشد . داشتن این هزینه کم و صرف ثبت شرکت در سوئد بدان معنا نیست که شما قادر به اخذ ویزای سرمایه گذاری سوئد خواهید بود .  شما باید  بعد از ثبت شرکت ثابت نمایید که بعد از ورود به سوئد قصد آغاز فعالیتی مفید و سود ده در زمینه شرکت تاسیس شده خود را دارید . بدین منظور  باید با کمک وکلای موسسه حقوقی سفیران ایرانیان در سوئد به ارائه برنامه اقتصادی  ( BUSINESS PLAN ) بپردازید . این  برنامه در واقع بیان کننده میزان سود دهی  و برنامه های کاری شما در سوئد خواهد بود . برنامه اقتصادی شما باید به نحوی تنظیم شود نشان دهد شما برای سالهای اول و دوم حداقل قادر به تامین مخارج خانواده خود در کشور سوئد خواهید بود .

*توجه داشته باشید تمامی این امور با کمک وکلای ایرانی و سوئدی موسسه حقوقی سفیران ایرانیان بررسی و تنظیم خواهد شد و شما شاهد پیشرفت امور خود خواهید بود .

ویزای سرمایه گذاری کشور سوئد نسبت یه دیگر انواع ویزا در زمان کمتری قابل اخذ بوده و حداقل در زمانی حدود 8 تا 10 ماه قابل دریافت می باشد . اقامت سرمایه گذاری سوئد با توجه به نوع فعالیت کارفرما در کشور سوئد بعد از 3 یا 4 سال قابل تبدیل به اقامت دائم سوئد می باشد . پس از آن نیز بعد از 1 تا 2 سال قادر به درخواست دریافت پاسپورت سوئد خواهید بود .

 

limited-liability-company

موانع اخذ اقامت سوئد

*توجه : در صورتی که در این بازه زمانی قادر به  ایفای برنامه اقتصادی خود نبوده و مالیات ندهید یا اوصول قانونی را رعایت نکنید و یا مرتکب جرائم عمدی در سوئد شوید ، اقامت دائم سوئد را دریافت نخواهید کرد .  البته وکلای ما در موسسه حقوقی سفیران ایرانیان در تمامی مراحل در کنار شما بوده  و ناظر انجام درست امورتان هستند تا از این قبیل مشکلات به وجود نیاید . در قسمت ها بعدی موارد بیشتر از موانع اخذ اقامت سوئد را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد .

 

 وکیل ایرانی در سوئد

عزیزان توجه داشته باشید موسسه حقوقی سفیران ایرانیان قادر است برای شما وکیل ایرانی در سوئد  و یا وکیل سوئدی معرفی نماید  و از این نظر نیز مساله بر اساس انتخاب شما خواهد بود .

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در سوئد  ، ساخت ویلا در سوئد ، خرید ملک در سوئد ، خرید آپارتمان در سوئد ، خرید ویلا در سوئد ، اخذ اقامت کاری سوئد ، به سایت موسسه حقوقی سفیران ایرانیان مراجعه فرمایید .

این مطلب را نیز ببینید

images

دوره های زبان انگلیسی در سوئد بهار 2018

دوره های زبان انگلیسی در سوئد بهار 2018 علاقه مندان به تحصیل در سوئد و هم چنین مهاجرت …

4 نظر

  1. با سلام

    احتراما من کامران وثوق از مشهد هستم که الان خارج کشور هستم، ميخواستم ببینم هزینه اخذ پذیرش در دانشگاه های عالی و دولتی آلمان و یا سوید چقدره

  2. سلام وقتتون بخیر میخواستم از طریق سرمایه گذاری شرکت اقدام کنم من مجرد هستم وسرمایه بنده 600000 هزار کرون هستش شغلم من داخل اژانس هواپیمایی کار میکنم دارای بیمه ومدارک از ایرلاین ایران ایر سنم هم 24 سالمه ایا شدنیه؟

    • سفیران ایرانیان

      سلام .فقط از طریق مهاجرت تحصیلی میتونیم براتون پذیرش بگیریم .ویزای کاری امکانپذیر نیست

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *