مهاجرت به نروژ

مهاجرت به نروژ

مهاجرت به نروژ به عنوان نیروی کار متخصص

download (3)

اگر شما دارای مدرک کارشناسی هستید و یا در کارشناسی ارشد فراغ التحصیل شده اید، می توانید برای ویزای اقامت در نروژ به عنوان نیروی کار متخصص اقدام نمایید. ممکن است شما از قبل پیشنهادهای کاری نیز داشته و یا کسب و کار خود را داسته باشید.

مهاجرت به نروژ
IMMIGRATION TO NORWAY

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری در نروژ

شما برای گرفتن ویزای کار در نروژ به عنوان نیروی کار متخصص کافی است یکی از سرایط زیر را دارا باشید :

  • داشتن مدرک دانشگاهی و دست کم 3 سال تحصیل در دانشگاه (حتی در رشته های فنی و حرفه ای) و یا داشتن مدرک معادل در نروژ که مورد پذیرش نظام تحصیلی نروژ باشد
  • داشتن مدرک دانشگاهی معتبر مانند مدرک کارشناسی در رشته های مهندسی، پزشکی و پرستاری
  • شایستگی ها و تجربیات و سوابقی که شما در پی کار طولانی کسب کرده اید در برخی شرایط خاص اعطای ویزا را برای شما به ارمغان می آورد. ویژگی ها و توانمندی های شما بایستی با یکی از مدارک فنی و حرف ای معادل باشد.
  • مهاجرت به نروژ
    GO TO NORWAY

شرایط مورد نظر برای کار و ویزای کاری در نروژ

  • شما باید از یک کارفرمای معتبر در نروژ پیشنهاد کاری داشته باشید
  • شغل پیشنهادی باید به صورت تمام وقت باشد.
  • کاری که به شما پیشنهاد می شود نیازمند نیروی کار متخصص است و شما باید تمامی توانمندی های لازم برای انجام کار و حرفه مورد نظر را دارا باشید
  • شرایط دریافتی و حقوق شما برای انجام آن کار نباید از حقوق مشاغل عادی و متعارف در نروژ کمتر باشد

شرایط خاص مهاجرت به نروژ

  • اگر قرار است در نروژ مشغول به کار شوید، باید نامه رسمی و تاییدشده از محل کار را ارایه دهید و مدارکی همچون گواهی سلامت شخصی از سازمان ها و نهادهای بهداشتی مربوطه در نروژ را فراهم سازید
  • اگر شما به کمک آژانس ها و نهادهای کاری در نروژ مشغول به کار خواهید شد، باید بدانید که نهادهای مربوط به مشاغل برای شما شرح وظایفی را مشخص و معین می کنند و تمامی این وظایف باید از طرف مسئولان محل کار شما تایید شوند مبنی بر این که شما در انجام امور محوله توانمند هستید
حقوق کارگران حرفه ای درنروژ
  • مدت زمان اعتبار ویزای اقامت در نروژ از یک تا سه سال است
  • شما پس از اتمام اعتبار ویزای سه ساله می توانید برای ویزای اقامت دائم اقدام نمایید
  • شما می توانید با ارایه درخواست خانواده خود را نیز به نروژ ببرید
  • اگر قصد داشته باشید کار و حرفه خود را عوض کنید بایستی برای تغییر ویزای کاری خود اقدام کنید و ویزای کاری یا ویزای اقامتی جدید دریافت نمایید
  • اگر کارفرمای شما تغییر کند باید به آن چه که در ویزای اقامتی شما به آن پرداخته شده است به خوبی توجه نمایید که آیا باید ویزای اقامت خود را تعویض کنید یا نیاز به تغییر ویزا نیست ، و یا حتی شما می توانید بدون تعویض و تغییر ویزای اقامت خود به راحتی کارفرمای خود را نیز عوض کنید
  • اگر کار خود را از دست دادید باید در مدت هفت روز به پلیس مراجعه نمایید ؛ می توانید تا 6 ماه که ویزای شما اعتبار خواهد داشت در نروژ بمانید و در جستجوی کار باشید ؛ اگر در شغل جدیدی مشغول به کار خواهید شد، باید به دقت هر آن چه را که در ویزای جدید آمده است به خوبی مطالعه بفرمایید و یا آن که مراتب را در نزدیک ترین محل به پلیس اطلاع دهید.
موسسه حقوقی

download (3)

ما ترجیح میدهیم شما پس از مشاوره با موسسات دیگر به ما مراجعه فرمایید تا بتوانید سطح علم و تجربه وکلای ما را با مشاوران بسیاری از موسسات دیگر مقایسه کنید که اغلب آنها در رشته هایی مانند حسابداری تحصیل کرده و اصلا تخصصی در زمینه حقوق بین الملل ندارند .

بی شک موسسه حقوقی سفیران ایرانیان تصمیم نهایی شما خواهد بود.

 

FOR MORE INFORMATION CLICK HERE

این مطلب را نیز ببینید

images

دوره های زبان انگلیسی در سوئد بهار 2018

دوره های زبان انگلیسی در سوئد بهار 2018 علاقه مندان به تحصیل در سوئد و هم چنین مهاجرت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *